Petokrevetni apartman- Sastoji se od 2 zasebne spavace sobe, dnevne sobe, kuhinje i terase. Ukupna površina je 58m2. Može da smesti 5 do 7 osoba

Cetvorokrevetni apartman – Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, 2 zasebne spavace sobe i balkona (apartman na prvom spratu ima 2 balkona). Ukupna površina je 46 m2. Može da smesti 4 osobe.

Trokrevetni apartman tip A- Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom, spavace sobe i balkona. Ukupna površina je 35 m2. Može da smesti 3 do 5 osoba.

Trokrevetni apartman tip B – Sastoji se od dnevne sobe sa kuhinjom i spavace sobe. Ukupna površina je 50m2. Može da smesti 3 do 5 osoba.

Dvokrevetni apartman – Sastoji se od dnevne sobe s kuhinjom i spavace sobe. Ukupna površina je 32 m2. Može da smesti od 2 do 4 osobe.

Studio – Sadrži bracni krevet, fotelju na rasklapanje, potpuni opremljen kuhinjski deo. Ukupna površina je 30m2. Može da primi maksimalno 3 osobe.

Soba – Sadrži bracni krevet i fotelju na rasklapanje, frižider, rešo, osnovno posude. Ukupna površina je 18m2. Može da smestimaksimalno 3 osobe.

Apartmani Stamatovic nalaze se u strogom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini hotela Palisad.
Sve jedinice u ponudu ukljucuju kablovsku televiziju, besplatan WiFi i kablovski internet. Raspremanje apartmana i zamena peškira vrši se po potrebi. Obezbeden parking ispred objekta. Kutak za decu u zajednickom boravku.

Telefoni za informacije i rezervacije:
031 841 445, 064 27 33 069, 064 548 22 77

Zelim da rezervisem

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Ocene
  • Komfor
  • Lokacija
  • Čistoća
  • Odnos cene i kvaliteta
User Rating: 1.4 (20 votes)
Sending
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Оставите одговор