Zlatibor prema Olimpu

Zlatibor prema olimpu

Prelepa planina Zlatibor  smeštena u Zapadnoj Srbiji , kraljica lepog ukusa , koji je priroda sama formirala, kroz prelepe padine, obronke i uvale, tokom cele godine suncem okupana i blestava, po utisku , svakom zauvek urezana u srcu, svesti, mnogima razlog za sećanje na činjenicu da su ziveli…Od proleća do  zime, sve je razigrano kroz mirise i boje, divne senke i sene brezovitih  delova i naselja. Zima pak, čarobnica, lepotica , nije ledena, ni surova kao na drugim planinama.

Zime na Zlatiboru su blage, suncane, sa dosta snega i privlacne  i za iskusne skijase i za one koji pocinju sa ucenjem tog prelepog sporta! od proleca, pa do kraja zime, Zlatibor je uvek aktivan , u docekivanju i ispracanju svojih gostiju! podjednako na Zlatiboru, funkcionisu Hoteli, kao i privatni smestaji; vile, apartmani , sobe za izdavanje,privatni smestaji!

Svi smestajni kapaciteti su  ponos Zlatiborske turisticke ponude,svi su funkcionalno, enterijerski, eksterijerski, nenadmasni i neuporedivi. Zlatibor u privatnom i hotelskom smestaju i ponudi vec uziva brend  posebnosti u svemu,tako da kada kazete nekome; “Idem na odmor na Zlatibor“, taj neko , odmah zna da idete na mesto svega, gde je priroda, zabava, sport, hrana, skijanje, plivanje. Ako se odlucite da podjete sa vise prijatelja , mozete iznajmiti vilu iz snova , kapaciteta do 10 osoba, apartman do 6 osoba, sobu za 4-oclanu porodicu  i sl. za one koji vole Hotele , tradicionalno, pun, ili polu-pansion Zlatiborski hoteli su prepoznatljivi po raskoši, udobnosti i adrzajima!

Zlatibor u svemu, za svakoga i uvek ima sve sto vama treba!

MI SMO UVEK TU , SAMO ZA VAS !