Zlatibor je najposeceniji skijaški centar na deonici puta, Beograd­ – Crnogorsko primorje. Planina sunca i svetlosti, kako zovu drugacije Zlatibor, uvek je posećena u zimskom periodu, bilo u vreme zimskih praznika, Nove godine, raspusta, bilo kroz organizovane , produžene vikende koje Skijaski savez organizuje za ljubitelje brzog trcanja, ski boardinga, za ljubitelje slaloma i one koji pocinju sa skijanjem. Za pocetnike, ski staza Obudojevica . , sa blagom padinom je najbolji izbori i najsigurnija staza, koju opslužuje priručna žicara.

Povezanost skijaškog centra Tornik, sa naseljem Zlatibor , bice upotpunjeno panoramskom gondolom koja će Zlatibor tokom cele godine činiti atraktivnom i u svakom pogledu upotpunjenom planinom što se turističke ponude tiče.

Ski centar Tornik je jedan od najsavremenijih ski centara u Srbiji, opremljen savremenom žicarom , atrakcija posebne vrste je Bob na šinama, kao deo svetske atrakcije, a instalacija “tjubing“, koja je u samom centru Tornika, kao i žicara, omogućuje da se staza koristi i u letnjem periodu što sve pruža neverovatno zadovoljstvo i impresiju. Broj poseta ski centru Tornik, svake godine se povećava i svake godine se nesto novo osmisli u sadržajima turisticke ponude!

Dobro ste dosli, svaki dan na Torniku, bice vam poput čarolije !