BAZENI NA ZLATIBORU

Bazeni na Zlatiboru, Spa Centri, saune i relax masaze, upotpunjavaju ponudu hotela i apartmanskog smestaja, a, u ponudi , narocito hotelskoj izuzetno su bitni, jer pojacavaju  ineresovanje i priliv gostiju, Na samom ulasku u naselje Zlatibor, nalazi se Hotel “OLIMP“ koji u sklopu svog komplexa ima dva olimpijska bazena,  i bazen za decu , koji je u letnjim mesecima apsolutno   posecen  i jako popularan zbog ostalih sadrzaja koje pruza;hrana, napitci.  dobra muxuzika i povoljne cene; za decu 250 din , za odrasle 400 din za ceo dan, sto  u mnogome utice na masovnost i  zaradu.

U samom centu naselja, zapravo, u trznom  centru je hotel “MONA“ koja  poseduje zatvoren bazen , iskljucivo za korisnike hotelske usluge u okviru koga je i sauna i masaza.

Bazen otvorenog tipa poseduje Vila Romantika u   sklopu svoje smestajne ponude  , za svoje goste i ostale interesente, svakog leta  puni svoj bazen morskom vodom .

Bazen Kluba “Satelit“  koncipiran je tako da se njime upotpunjuje i ceo SPA program i sauna!

Kupalista na Zlatiboru, po izgledu -bazenska, a, nastala pegradjivanjem recica i potoka u prirodnom ambijentu, “Zlatiborska jezera, nalaze se od centra naselja Zlatibor, udaljena, 7 km. U letnjoj sezoni, jako su posecena i ponudom sadrzaja upotpunjena; hrana, pice, restorani, zabava!