Može se pouzdano reći da puna zimska sezona, vezana za zimski odmor i raspust, na Zlatiboru pocinje vec od 28-og decembra, kada pristižu prvi gosti na Zlatibor koji se nekoliko dana opuštaju i pripremaju za urnebesne dočeke Novih godina na planini-carici Zlatibor. Svi ugostiteljski objekti, kafici, restorani, noćni klubovi, diskoteke, hoteli, za Novogodisnju noć , pripremaju se po mesec dana unapred. Vlasnici apartmana,vila i svi privatni smeštaji, vec od septembra meseca primaju rezervacije za Novu godinu. Neretko se dešava da ukoliko se unapred ne rezervise smestaj ,da se ne nadje mesto za prenociste! Stoga , naglasavamo, rezervišite na vreme svoj smeštaj za najludju noc u godini. Najpopularnija , najsigurnija varjanta je, rezervacija preko internet, a apartmana, vila, soba i smestaja koji su kod nas oglaseni i koji su detaljno oslikani i predstavljeni, čime vam je izbor olaksan , a, time i odluka, shodno ponudi, prema cenama.

Evo zasto je Nova godina na Zlatiboru, razlog da dodjete;

Snegom prekriven Zlatibor u Novogodisnjoj noci je bajka , podjednako iskricava svim ljudskim dobima,od dece do najstarijih.Uvod u proslavu Nove godine , pocinje vec ujutro ,od 11h po kaficima,restoranima i barovima, da bi vec u popodnevnim satima,atmosfera postajala uzarenija…Na gradckom trgu, Novogodisnji koncerti pocinju oko 22h, i  traju do 02-03h ujutro. Obzirom, da se za Novogodisnju noć pozivaju ,najpopularniji pevaci, grupe, pevacice iz zemlje,trg prosto postane mali za sve posetioce! Bez obzira na hladnoću,stajanje,svi pevaju,skaču u ritmu muzike,okrepljući se kuvanim vinom i rakijom koji se neprekidno služe svo vreme koncerta. Velicanstveni vatrometi ispod zvezdanog neba, ne zaboravljaju se ceo zivot. Prosle godine , na koncertu Zdravka Čolića , bilo je 30.000 ljudi, nezapamćen broj gostiju. Svi su do zadnjeg minuta bili na koncertu. Nakon zavrsetka koncerta, gosti nastavljaju da se zabavljaju do ranih jutarnjih časova po kafićima,restoranima i klubovima koji takodje organizuju žive svirke i autentican provod . Proslava se nastavlja i naredna dva dana, nakon sto se gosti odmore, išetaju na čistom vazduhu , naspavaju,potom , nastavljaju istim tempom, do povratka kuci! Mnogi gosti povežu Novu godinu sa zimskim odmorom, tako da imaju dovoljno prostora za oporavak od najludje noci!

Nova godina je blizu, obezbedite sebi najludji i najlepsi provod za pamćenje.Obezbedite na vreme , apartman, smeštaj, sobu, vilu i uživajte u atmosferi radosti , pod svetlima vatrometa u sneznoj , iskricavoj noci !

Dobro ste došli,jer početak svega u svakoj godini je taj trenutak, stoga ,radujmo se zajedno i podelimo sreću koju predosećamo!