DO DOCEKA NOVE 2016-e GODINE, DELI NAS NESTO VISE OD 2 MESECA.HOTELI MONA, PALISAD, JUGOPETROL, OLIMP I DRUGI.., PRIPREMAJU SADRZAJE I ARANZMANE KOJIMA CE UPOTPUNITI PONUDU I UJEDNACITI  CENE, KOJE CE BITI NA NIVOU USLUGE I SADRZAJA KOJI  OBUHVATAJU  SVE STO SE PODRAZUMEVA U ELITNIM EVROPSKIM  ZIMSKIM CENTRIMA. SVI RADE NA TOME, DA SE DECI OD 2- 10 GOD,ANIMACIJAMA, SI SKOLAMA, IGRAONICAMA I ZABAVICAMA ,SLOBODNO VREME ANGAZUJE I KOMPLETIRA DOSTOJNO PAMCENJA! ZA SADA, DACEMO VAM PONUDE NEKIH HOTELA ZA PREDSTOJECU ZIMSKU SEZONU, PO HOTELIMA

HOTEL ‘’MONA         5 DANA   4, NOCENJA  PO OSOBI 133 EUR , ZA 2-DVE- OSOBE, SA IZUZETNIM PROGRAMSKIM SADRZAJIMA, BAZENOM, SAUNOM,MASAZOM , PROGRAMIMA ZA DECU,U STANDARNIM SOBAMA, S TIM STO  POSTOJE I PORODICNE SOBE DO 4 OSOBE ZA 155 EUR , I SUPERIOR ZA MAKSIMALNO  4 OSOBE, PO CENI OD 170 EUR.ZA SVE TRI VRSTE SOBA I CENE,  PONUDA SE ODNOSI NA PERIOD OD 12.02-13.03.2016 GOD.KO JE BORAVIO U OVOM HOTELU U CENTRU ZLATIBORA ZNA ZA SVE NJEGOVE PREDNOSTI I KVALITET USLUGE!

PA, LEP PROVOD, MILI MOJI I  NAPISITE NAM VASE UTISKE

A, SADA NESTO O ANTOLOGIJSKOM ,PRELEPOM HOTELU PALISAD, KOGA SE SECAM IZ DETINJSTVA KAO RASKOSNOG , MIRISNOG SALONA, SA  OGROMNIM OGLEDALIMA  PO HODNICIMA KOJI VODE NA SVE STRANE , U SOBE, RESTORAN, DO BAZENA I DANCING BARA. NA NAJLEPSOJ LOKACIJI ZLATIBORA, U  CENTRU, A, IPAK U TISINI, OVAJ HOTEL UVEK PLENI MODERNIM ENTERIJEROM, KOMBINOVANIM SA KLASIKOM KOJA GA JE OTVORILA I KOJOM JE ODISAO NIZ  GODINA! CENE SU UVEK PRISTUPACNE, USLUGA UVEK DOBRA I POTPUNA!

CENE ZA JESENJI RASPUST, I AKCIJA ‘’ MOJ SAVRSENI JESENJI RASPUST POCENI OD 31 EUR JOS SU U TOKU!

UZIVAJTE!

HOTEL’’PRESIDENT’’, PO MOM SKROMNOM MISLJENJU, IZUZETNO JE KVALITETNE USLUGE, DOBRE KUHINJE, LJUBAZNOG I PROFESIONALNOG OSOBLJA, SA PRELEPIM I MODERNIM SOBAMA , NADASVE, JAKO POVOLJNIM CENAMA, NA PRELEPOJ ZLATIBORSKOJ PADINI U BLIZINI CENTRA.JA SAM OTPRILIKE UKUCALA PERIOD  08.01.2016- 23.01. 2016, I POKAZALA MI SE CENA OD 10.050 DIN PO OSOBI,STO JE , MORATE PRIZNATI JAKO PRIVLACNO! ZA SVE KOJI SE ODLUCE ZA OVAJ HOTEL,MOJE  ZELJE ZA LEP ODMOR I UZIVANJE NEKA VAS PRATE!

HOTEL ‘’OLIMP NA  SAMOM ULASKU U NASELJE ZLATIBOR, OD SVOG OTVARANJA DO DANAS, JE PODJEDNAKO AKTUELAN U SVIM SEZONAMA, ZA SVAKU SEZONU IMA ODGOVOR U SVOJIM SADRZAJIMA, OPREMLJENOSTI, KAPACITETIMA, SADRZAJIMA, KUHINJI I OSOBLJU! PRISTUPACNIH CENA I NA PRELEPOM MESTU SA BAZENIMA ZA REKREACIJU , TOPLIM SAUNAMA, SOBAMA  ZA  MASAZU, PRELEPOG ENTERIJERA, LEPIH SOBA I  KVALITETNIH SADRZAJA ZA ZABAVU, ZASLUZUJE SA MOJE STRANE, TOPLU PREPORUKU I POHVALE!

ZA SADA TOLIKO,SLEDECI PUT VISE  O CENAMA ZA NOVOGODISNJE PRAZNIKE!