U potrazi načina za miran i sebi svojstven nacin organizacije odmora i tisine, veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, kada izaberu Zlatibor za svoju destinaciju, uglavnom, najvise, opredeljuju se za privatni smestaj u nekom lepom, mirnom ambijentu pogodnom za tihovanja, citanja knjiga i lep i miran san.

Ceo Zlatibor u svojim smestajnim ponudama, tako je i osmisljen, da su apartmani i kuce sa sobama za izdavanje u lepim ambijentima , u tisini, prelepo i funkcionalno namestenih.

Ono sto se gostima posebno svidja, jeste osećaj doma i udobnosti kao u sopstvenoj kući, najpre zbog kuhinja koje su uapartmanima opremljene vrhunskim uredjajima i svim detaljima koji su za pripremu hrane neophodne.

Gosti biraju ovaj vid smeštaja za odmor jer žele da upravljaju na takav način svojim vremenom i u skladu sa svojim navikama; da ujutro na sunčanoj terasi uz cvrkut ptica i uz miris borova, popiju prvu jutarnju kafu bez žurbe i uz novine!

Ovakav opis zamisljenog odmora, bez zurbe, bez termina za dorucak, ručak , večeru, koji ogranicavaju u rasponima vreme za kretanje, čula sam od mnogih gostiju koji su zvali za apartmane u privatnom smestaju.

Sve vise se promovisu, traze i izdaju apartmani, sobe i vile, zbog toga što je kao stimulativni momenat uvedeni popusti, gratis dani i neposredna pogodba sa vlasnicima oko cene. Sve se čini u pravcu obogaćivanja ponude, unapredjenju uslova i stalno nivelisanje cena koje se uskladjuju sa novonastalim okolnostima društvenog standarda , tako i mogucnostima svih koji zele da borave na ovoj prelepoj planini.
U susret svakom zahtevu, potrebi i mogucnostima zainteresovanih da budu gosti, cinimo sve da nikada ne zaboravite dane koje ste posvetili Zlatiboru! S ljubavlju i postovanjem za sve! VAŠ ZLATIBOR!