Zlatibor, vaša planina svetlosti i neponovljivih uspomena

Gde biste voleli da se  prošetate, okupate, isunčate, ručate, prespavate, skijate, letite i slobodno i mirno razmisljate?!
Mnogi ljudi iz zemlje i sveta , rekli bi bez okolisanja ”na Zlatiboru!”. Neke posebne razloge ne bi iznosili, sem da su im boravci na Zlatiboru, oporavili dušu, duh, telo  i da sa neopisivom lakoćom , posle Zlatibora, nastavljaju svoje životne obaveze i  aktivnosti u mestima iz kojih su došli.Sve sto treba onima koji vole samoću, onima koji vole i pomalo urbanog , onima koji vole lov, ribolov, planinarenje, letilce, skijanje, bazene, reke, jezera, vodopade, mirisne livade, ..svega za svakoga i po meri razloga koji opredeljuju gosta za odmor na Zlatiboru. Mesto Zlatibor , kao polazište za sve dalje osmišljene varijante izleta, i kao mesto koje je borasvište velikog broja gostiju i posetilaca, nužno je stavio u upotrebu veliki broj apartmana, vila i soba , koje se tokom cele godine pune gostima iz zemlje i inostranstva!
Apartmani svih kategorija i vrsta, nalaze se na svim lokacijama u prelepim ambijentima borove, brezove i bukovih suma, zastićeni mirom i spokojem u cije prozore sunce Zlatiborskog jutra sa pticama veselicama budi goste, dok iz okolnih pekarica i restorana mirisu svezi hlebovi i tople supe! Apartmani su napravljeni u vidu studija, jednosobnih, dvosobnih, trosobnih, duplex konstelacija, i takvi, koji god bili izabrani, ostaju ljudima u uspomeni, jer, svi su namesteni tako da to vreme odmora koji gosti provedu u njima, ostave utisak doma  i potpunosti! Svi u svom sastavu imaju sve sto gost ima i u svom domu, pritom , na odmoru ostavljaju utisak slobodnog izbora vremena i nacina ishrane. Gost, izborom apartmana nije vezan terminima za obrok , niti je njegovo vreme bilo čime uslovljeno i ograniceno.Zato gosti , najvise biraju apartmane i sobe kao mogucnost. Vlasnici apartmana na svim lokacijama naselja Zlatibor, ujednacili su cene izdavanja apartmana, uveli specijalne popuste i gratis dane za svoje goste, a, cene su prilagodjene novonastalim ekonomskim uslovima i prilikama u zemlji! Svaki gost, neposredno pregovara o ceni sa vlasnicima, broju dana, načinu rezervacije i placanja! Svi apartmani su kataloški sa komletnim opisom strukture prostora, tehničkog i namestajem popunjenog prostora, sa opisom lokacije i brojem telefona , predstavljeni su na nasem sajtu što jako olakšava odluku o izboru.
Sve u sluzbi utiska, uspomena i želja za povratkom na sunčanu i zlatnim borom posutu planinu koja vas neće pustiti  iz zagrljaja dugo, dugo, nakon što odete!
S LJUBAVLJU, VAS ZLATIBOR!