Zlatibor prema olimpu

Zlatibor hoteli i pansioni

Zlatibor prema olimpu

Veliki broj modernih hotela,  na prelepim lokacijama  naselja Zlatibor, tokom čitave godine imaju goste o kojima  se brinu sa maksimalnom paznjom kako za potrebe servisiranja zelja gostiju unutar  hotela, tako i za sve ono sto gostu upotpunjuje odmor , van hotela; rekreativni programi, izleti, ribolov, lov, jezerske ture , obilasci etno sela, zlatiborskih sela i njihovih sadrzaja. pecina vodopada i sl, i sve to osoblje hotela, na zahtev gosta obalja kao pomoc u organizaciji i rezervaciji. Svaki od hotela na Zlatiboru , ima nesto svoje, sopstveno, svojevrsno kao ponudu! Svaki hotel na Zlatiboru ima lepu lokaciju i dobro je povezan sa  glavnim Zlatiborskim trgom, na kome su sva desavanja.

Pomenućemo neke  od  najatraktivnijih hotela na Zlatiboru ;Hotel “Mona“, u samom centru Zlatibor, atraktivan , savremen,izuzetnih smestajnih kapaciteta i sadrzaja,

Hotel“ Palisad“, hotel iz decijih snova i secanja,u renoviranoj varjanti, vise modernisticki , iako je glavna konotacija, barok stil sa kojim je i otvoren! Ovo je prvi, veliki hotel na Zlatiboru, koji je gradjen 50-tih godina. Od otvaranja do danas, u kontinuitetu je bio Hotel koji se voli i kome se gosti vracaju!

Hotel“ President, nalazi se na prelepoj  padini naselja Zlatibor,  koja se blago spusta u sam centar , tacnije iznad Zlatiborske pijace!Poznat po tihosti ambijenta, prelepim sobama, divnom suncanom terasom izuzetnom kuhinjum i  divnim osobljem!

Tu je  jos i prelep ,savremen i po po ponudi neobican Hotel i klub “Satelit, u cijoj ponudi pored svega standardnog , i bazen sa slanom vodom , koji u svrhu odmora gotiju, daje izuzetan efekat osvezenju i odmoru! Zlatibor hoteli su lepi, udobni , sadrzajni i po cenama pristupacni. Koji god da izaberete, dobro ste izabrali! Ostaje da se prepustite i odmarate! Zlatibor vas ljubi i ocekuje!