Zlatibor apartmani

Pogledajte ponudu apartmana za izdavanje i odaberite najbolje za vaš odmor.

Zlatibor – apartmani sve kao u najlepšim snovima, opremljeno i namešteno, kako niste ni sami mogli zamisliti! Po ukusu svakog, i po cenama i kvalitetu koje su za  primer u turističkoj ponudi Srbije.

Ako želite da provedete svoj odmor u kvalitetnom a povoljnom smeštaju, Vaš najbolji izbor jeste apartman. Na našoj stranici možete pronaći veliki izbor apartmana sa raznolikim sadržajima koji su Vam potrebni. Moderni, funkcionalni i apartmani na željenoj lokaciji učiniće da Vaš odmor na zlatiborskoj planini bude nezaboravan.
U ponudi su veliki izbori apartmana čija cena se kreće od neverovatnih 20 evra, a u tu cenu zagarantovani su komfor i udobnost. U našoj ponudi možete pronaći apartmane koji odgovaraju i Vašim mogućnostima ali i one apartmane koji u potpunosti odgovaraju Vašim potrebama i željama. Takođe, možete pronaći apartmane koji poseduju video nadzor, parking mesta, ali i apartmane sa velikim smeštajnim kapacitetima koji mogu da prime od dve pa čak i do 8 osoba.
Ukoliko želite apartmane koji u ponudi nude i bazene, kako bi Vaš odmor postao opuštajući i još bolji, potrebno je samo da na sajtu pogledate ponude koje Vam nudimo. Pored bazena, postoje i apartmani koji imaju i dvorište i naravno igralište za Vaše najmlađe, ukoliko se odlučite za odmor sa svojom porodicom. Opremljenost većine apartmana prilagođena je mališanima.
Za one koji na kraće vreme ostaju na Zlatiboru, najbolji izbor su standardni apartmani. To su apartmani koji imaju odličan higijenski standard, veš-mašinu, smart ili LCD TV, neki čak poseduju i male kućne aparate. Lux apartmani su apartmani sa višim standardom. Nudimo Vam apartmane sa đakuzi kadama, zatvorenim ili otvorenim bazenima, saunama u kojima možete da se opustite nakon obilazaka atrakcija i znamenotisti Zlatibora.
Izaberite apartmane na lokacijama Kraljeva voda, Kraljevi konaci, Jezera, koji se nalaze blizu Zlatiborske pijace, u centu Zlatibora, finog enterijera, visokog standarda i odličnog sadržaja.